Warning: Use of undefined constant vid_cat - assumed 'vid_cat' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/oddstv.dk/public_html/wp-content/themes/wootube/header.php on line 27

Hej oddsere,

Mit navn er Christian Toftegaard, og sammen med teamet bag OddsTV.dk skal jeg guide Jer oddsmæssigt gennem de mange spændende kampe i løbet af sæsonen.

Som oddser er man per definition kritisk overfor de analyser og tips, man får leveret, både fordi man tænker: ”Jamen, hvorfor skulle han vide noget, jeg ikke ved”, og fordi man tænker ”Hvordan kan jeg vide, at personen bag ikke er hyret til at skaffe bookmakerne penge”.

Jeg bryder mig egentlig ikke om at omtale mig selv som ekspert, snarere som en person med ekstraordinær viden på området.

Jeg er blot et menneske som alle andre. Forskellen ligger blot i at jeg bruger min tid på research, så du ikke behøver, og derved skaffer dig de største chancer for korrekte spil og masser af gevinster.

Det at oddse kan i bund og grund koges ned til at være foran bookmakeren. Vi kan ikke bestemme, hvem der vinder kampen, men er vi på forkant med informationerne, har vi ekstraordinær viden eller læser vi situationen anderledes, så kan vi vinde over bookmakerne på længere sigt.

Jeg har flere års erfaring inden for området, både med arbejde som tipsekspert hos www.bold.dk og ligeledes som tipsekspert hos www.vm-guide.dk.

Dermed kan man med god vilje godt omtale mig som halvprofessionel, da mit levebrød har været at forudsige resultater.

Som oddser håber jeg selvfølgelig, du følger med, både for vores skyld, men i særdeleshed for din egen.

Uanset om du vælger at gå din egen vej, måske følge nogle helt andre ELLER vælger at følge med hos os på OddsTV.dk, så skal du have det største held og lykke herfra.

– Christian Toftegaard